Produsen TV Wall Mount
China Mechanical Desk Mount Produsen
China Monitor Gunung Pabrik

Ningbo Zlers Electronics Co. Ltd.

Ningbo Zlers Electronics Co., Ltd. minangka pemasok utama lan desainer kanggo sistem pemasangan TV / sistem kerja sing sehat ing Ningbo China. Kita mbedakake awake dhewe kanthi menehi solusi inovatif lan biaya-efektif sing menehi kinerja dhuwur, linuwih lan paling gampang operasi.

Ing Zlers, nambah hiburan ing omah lan pengalaman kerja sing sehat liwat pangembangan, desain lan manajemen manufaktur kanggo pelanggan, minangka fokus utama lan pembalap kritis ing kabeh upaya. Kabeh wong Zlers darmabakti lan individu bakat, kang thoroughness, tanggung jawab, sikap ngrawat lan konsisten striving kanggo kaunggulan, dibangun ing saben produk sing kita desain lan saiki. Kami spesialis ing produksi meja mekanik mount, tv stand, metal monitor stand. Kita ngarep-arep bisa digandhengake karo sampeyan lan miwiti hubungan bisnis sing saling migunani & jangka panjang.